-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » UKASH’IN SAĞLADIĞI KOLAYLIKLAR

ads
ads
alışveriş
Günümüzde insanlar online alışveriş sitelerine bir hayli rağbet göstermeye başlamıştır. Peki, alışverişlerinizi yaparken kimlik bilgilerinizi, kredi kartı bilgilerinizi vs. girmeden ödemelerinizi ukash ile yapmayı denediniz mi?

Peki, nedir bu ukash? Dünya üzerinde bir çok insanın online alışveriş sitelerinde ödeme yöntemi olarak kullanmakta olduğu ve gün geçtikçe daha yaygın kullanıma sahip, kısacası internet üzerinden almış olduğun hizmet karşılığı ödeme imkanı veren bir işleyiştir. Peki, ukash sadece alışveriş sitelerinde mi kullanılır diyorsanız kesinlikle hayır. Onlarca oyun sitelerinde, uluslararası havale işlemlerinde ve telefon görüşmelerinde kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken online ukash bayilerinden gerekli işlemi yapmanızdır. Bu bayilere gerekli bilgilerinizi girerek size uygun olan tarifeyi seçip karşılığında 19 haneli kodunuzu almaktan başlıyor. Burada dikkat etmeniz gereken güvenilir bir bayi bulmaktır. Ülkemizde lisansı olmayan birçok ukash bayilikleri olup, birçok insanı dolandırabilmektedir. Ukash Euro karşılığı alınmaktadır. Alışverişlerinizde o gün ki kur üzerinden TL' ye çevirerek işlem yaparsınız.

Bu işlevin en cezp edici yolu ise, alışveriş, oyun vb. sitelerin her birine kredi kartı bilgilerini girmektense, güvenilir bir ukash bayiliğine hesap bilgilerinizi girerek size uygun tarifeyi alıp anlaşmalı sitelerde bu kodu kullanmanızdır. Sizce alışverişte vb. sitelerde her birine kredi kartı bilgilerini girmek mi mantıklı, yoksa güvenli bir bayilikten kod alıp hepsinde ukash kodu kullanmak mı mantıklı? En önemlisi ise ukash kodunu kullanmaktan vazgeçtiniz, ya da hepsini kullanmadınız diyelim, kodunuza ait bulunan parayı isterseniz tekrar hesabınıza aktarabiliyorsunuz. Ukash tamamıyla yasal olup, tüm anlaşmalı yasal sitelerde bu ödeme yöntemini kullanabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.