-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Android Bilim Uygulaması - Bilim Yazarı

ads
ads
Android market, pek çok işimizde bize kolaylık sağlayan, bizi eğlendiren, bizi arkadaşlarımıza bağlayan uygulamalarla dolu. Peki ya bilgi, bilim ? Bunlardan geri mi kalacağız? Tabii ki hayır!

Android marketteki Bilim Yazarı uygulaması ile tüm dünyanın bilim gündemini takip edebilirsiniz.

Bilim Yazarı uygulaması çok yazarlı bir bilim blogu olan www.bilimyazari.com 'un mobil versiyonundan ibaret. Ek olarak kolaylık sağlaması açısından birkaç tuş ilavesi dışında bir şey yapılmamış. Ama zaten ben bunun çok da önemli olduğunu düşünmüyorum. Asıl mesele uygulamanın vaat ettiklerini yerine getirip, getirememesi.

Uygulama bize tek bir apk ile bilim haberleri ve popüler bilim takibi yapabilmeyi vaat ediyor. Benim incelediğim kadarı ile de bu vaadini yerine getiriyor.

Uygulamayı ve blogu benzerlerinden ayıran en önemli kısmı, yazarların, yabancı bilim sitelerini değil de, üniversiteleri, laboratuvarları ve araştırma merkezlerini takip ediyor olmaları. Böylece biz de bilimi mutfağından takip etme şansını yakalıyoruz. Daha önce bir çok kez bilim yazarı'nda yayınlanan bir gelişmenin günler sonra büyük sitelerde yayınlandığını gördüm. Yani gerçekten çok hızlılar.

Kendi adıma herkesin telefonunda, tabletinde bulundurması gereken bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Haftada bir kez açarak, güncellemeleri takip edebilir ve Dünyanın gerisinde kalmamayı başarabilirsiniz.

Ben beğendim umarım siz de beğenirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.