-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Blogger'a Rastgele Yazıları Gösteren Eklenti

ads
ads
blogger

Blogspot Rastgele Yazılar Eklentisi Ekle

Blogger Rastgele Konuları Gösteren Eklenti

Blogger için rastgele yazılar eklentisi, sitenizdeki herhangi konuları karışık olarak ziyaretçiye sunan faydalı eklenti. Ziyaretçinin sitenizde daha  fazla zaman geçirmesine ve rastgele herhangi konular arasında ilgisini çekebilecek konunun çıkması sitenizde daha uzun süre durmasına ve dolaşmasını sağlayacaktır. Seo'da bir adım önde olmanızı sağlayacak ve sitenizin ziyaretçisi sitenizden memun kalacaktır.

Eklenti kurulumu tek bir adımla gerçekleştiriyoruz. Blogger > Yerleşim > Gadget Ekle kısmından HTML JavaScript ekle diyerek aşağıdaki kodu ekleyin



DEMO kaldırılmıştır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.