-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Diğerleri The Others Filmi

ads
ads
Vizyon Tarihi: 28 Aralık 2001
Yapımı : 2001 - ABD , İspanya , Fransa , İtalya
Tür : Dram , Gizem , Korku
Süre: 104 Dak.
Yönetmen : Alejandro Amenábar
Oyuncular : Nicole Kidman , Christopher Eccleston , Fionnula Flanagan , Michelle Fairley , Elaine Cassidy
Senaryo : Alejandro Amenábar
Yapımcı : Tom Cruise , Harvey Weinstein

Diğerleri The Others Filminin Kısaca Özeti:


İkinci dünya savaşı sırasında New Jersey..... Eşini savaşta ölmüş olan Grace, güneş ışığına hassasiyeti olan iki çocuğuyla birlikte, büyük bir konakta yaşamaktadır. Perdelerin hep sımsıkı kapalı tutulduğu eve, üç kişi uğrar: ihtiyar bir kadın ve adam, bir de dilsiz genç kız..

Sinema tarihinin çok kaliteli filmlerinden bir tanesi The Others ( Diğerleri ). 2011 senesine vizyona girmiştir.  Korku, gizem, Dram sınıfında yer alan ancak alışılmış korku filmleri gibi olmamakla beraber gizem yönü daha ağır basan kurgu ve senaryo ile şaşırtıcı bir sonla biten harika bir filmdir.


blogger



blogger

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.