-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Minecraft İndir

ads
ads
Minecraftindirr.com , 5 ay önce kurulmuş olan bir minecraft rehber sitesidir. Minecraft hakkında her türlü bilgiyi veren websitemiz, size en doğru ve en güncel bilgileri aktarmak için her zaman güncel kalmak için çaba göstermektedir.

Minecraft'ın tüm ince püf noktalarını anlatan websitemiz, Minecraft indirmek için en uğrak noktalardan biri haline gelmiştir. Her türlü güncel ve net bilgiyi almanızı sağlayan websitemiz, Minecraft hakkında rehberlik edecek!

Kısa zaman içinde kurulmuş olan Minecraftindirr.com, minecraft rehber, minecraft skin ve dil paketlerini de paylaşıyor. Bildiğiniz gibi Minecraft, her geçen gün kendine yeni bir sürüm uyduran oyundur. Her geçen gün daha da fazla yeniliğin getirilmesi Minecraft'ı diğer oyunlardan farklı kılıyor. Hergün güncellenen ve her türlü yeni özelliğin oyuna eklenmesi, oyuncuların yeni bilgiler edinmesini gerektiriyor. Bu yeni bilgilerin, oyunu bilen insanlar tarafından verilmesi veya İngilizce kaynaklardan gelmesi, bizim onu çevirmemizle sitemizde paylaşmamıza neden olmaktadır. Bizde size o bilgileri çevirip ve kendi bilgilerimizi de ekleyerek paylaşacağız.

Minecraft son sürüm indirmek için en uğrak noktalardan biri olan websitemiz, her geçen gün artan ziyaretçi kitlesiyle daha da büyümeye devam ediyor. Sıklıkla güncellenen sitemizde Minecraft seedleride bulabileceksiniz. Bu yüzden her zaman sitemizi ziyaret etmekten kaçınmayın. Minecraftindirr.com'a girerek Minecraft'tan habersiz kalmayın!
makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.