-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Diş Temizleme

ads
ads
Günümüz ağız ve diş tıp dünyasında lazer kullanımı oldukça yaygın bir şekilde baş göstermektedir. Zararının olmadığı tespit edildiği zamandan beri kullanılan bu yöntem sayesinde ağız ve diş temizliğinde istenen hedefe kolaylıkla ulaşılmaktadır. Günümüz tıp dünyasının kendini günden güne geliştirmesiyle birlikte diş temizleme uygulaması oldukça rağbet görmektedir. Bu nedenle insanlar dişlerinin istedikleri şekilde temizlenmesini kolaylıkla elde etmektedirler.

Tıp dünyasının ağız ve diş sağlığına önem vermesi elbette sadece dişlerin sağlıklı olmasını sağlamak değildir. Bununla birlikte estetikliğinde önemsendiği günümüzde gelişen teknolojiden faydalanılarak dişlerde istenen estetiklik kolaylıkla elde edilebiliyor. Diş taşı temizleme da bunlardan biri olup, en çok aranan tedavi yöntemlerinden biridir. Diş hekimlerinin herhangi bir sorun oluşmayacağını garantilemesi, ilerde ağız ve diş sağlığı açısından herhangi bir yan etkiye neden olmamasının teminatını vermesiyle sektörde en çok tercih edilen yöntemlerin en başında gelmesinde etkili olmuştur. Ağız ve diş sağlığına önem verenlerdenseniz siz de en yakın diş hekimine müracaat ederek konu ile alakalı daha detaylı bilgi elde edebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. ağız sağlığı günümüzde kişinin en çok önem vermesi gereken konulardan biridir.
    hiç ihmal tmmk grkir

    YanıtlaSil
  2. evet diş temizleme hizmeti veren bir çok kurum var yılda enaz bir kere dişlerimizi temizletmekte fayda var

    YanıtlaSil
  3. Dişleri hastanede temizletme işlemi fazla yapılmamalıdır.Diş minelerine aşırı zarar gelir en iyisi günlük beyazlatıcı diş macunu kullanmak.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.