-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Erkek Çanta Nereden Alınır ?

ads
ads
Erkeklerin çanta kullanımı son yıllarda giderek artmaktadır. Özellikle memur ve ofis ortamında çalışan erkeklere bakıldığı zaman çanta kullanım oranı neredeyse %60 lara kadar çıkmaktadır. Bu oran öğretmenlerde %95 'lere kadar varmaktadır. Öğretmenler hem ders
kitaplarıve ders notlarının yanında öğrencileri için gerekli çalışma kağıtları vb materyalleri çanta ile taşımaktadır ve çanta kullanımı öğretmenler için neredeyse bir mecburiyet gelmektedir. İyi bir erkek çanta satın almak istiyorsanuz öncelikle çantanın hakiki deriden imal edilmesine özen
gösteriniz.

Hakiki bir erkek deri çanta yıllarca kullanılabilir ve hiçbir bozulma ve deforme gibi problemler yaşamazsınız. Son yıllarda deri piyasasında aktif bir rol alan internet girişimi olan Deriza.Com yöneticileri ile yapmış olduğumuz söyleşide de bir çanta satın alırken özellikle deriden imal edilmesine dikkat edilmesini söylediler. Deri hem sağlıklı hem doğal hemde hava geçirmesi özelliği ile rakipsiz bir materyaldir. Hem giyimde hemde çanta cüzdan gibi aksesuarlarda şuan için deriden daha fazla tutacak bir materyal yok. Erkek deri çanta fiyatları ortalama 89 TL ile 3500 TL arasında değişmektedir. Tabi uçuk fiyatlarda söz konusu bazı markaların ancak biz ortalama satış fiyatları üzerinden yazıyoruz bunu.

Deriza.Com sitesine göz attığımızda bir erkek çanta fiyatları 129 TL ile 299 TL arasında değişiyor. Tabiki mağazalarda bu fiyatlar daha da artmaktadır. Erkek çanta satın almak için Deriza.Com internet sitesini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Deriza.Com dan erkek çanta satın almak ve modellere bakmak için tıklayınız : https://deriza.com/urunler/canta-erkek-deri-canta

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.