-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Erkeklerin Vazgeçilmezi Boxer Modelleri

ads
ads
makale
Erkek iç giyimin vazgeçilmezlerinden olan boxer ve unisex bir giyim ürünü olan atlet iç giyim sektöründe oldukça talep gören ürünlerdir. Bayanlara her zaman hatırlatılan sütyen ve külot alırken beden ölçüsüne dikkat edilmesi konusu erkeklerin iç giyim alışverişleri içinde geçerlidir.

Erkekler boxer alırken, bayanlar gibi beden ölçülerine dikkat etmelidirler. Beli çok sıkan boxer modelleri bel bölgesinde uzun kullanım sonucu iz bırakarak vücudun yanlış şekillenmesine yol açacaktır. Boxer modelleri slip ve bol gibi çeşitlere ayrılırken aynı zamanda farklı kumaşlardan da üretimi yapılmaktadır. Kişisel zevklere uygun yüzlerce farklı boxer arasından ister klasik, ister eğlenceli isterseniz de sportif bir model bulabilirsiniz.
Atlet, her mevsim giyilen bir iç giyim ürünü olduğu kadar kimi zaman üretilen değişik modelleri sayesinde bir dış giyim ürünü olarak da kullanılmaktadır. Atlet akıllarda en çok teri çekmesi ile kalmıştır. Bu özelliğinin yanı sıra ise kış aylarında sıcak tutma ve transparan kıyafetlere kamuflaj oluşturma görevi görür. Atlet modelleri ince askılı, kalın askılı, uzun kollu ve tişört şeklinde üretilebilmektedir.

Erkekler için standart atlet modelleri bulunurken bayanlar için oldukça geniş bir atlet yelpazesi vardır. Bu yelpaze içerisinde en çok rağbet görenler dantelli modellerdir. Dantelli atletler dekolteli kıyafetlerin içine renk uyumu yakalanarak giyilebilir ve hoş bir görüntü oluşturulabilir. Dantelli atletlerin yanı sıra fırfırlı ve günlük kıyafet görünümünde üretilen modeller bulunmaktadır. Bu modeller kot pantolon ve etek üzerine giyilerek oldukça şık bir görünüm oluşturabilir.

İç giyim ürünleri, kişinin iç dünyasını zenginleştirerek kendisini mutlu hissetmesini sağlar. Bu yüzdendir ki çoğu bayanın gardırobunda yüzlerce sütyen ve külot çeşidi bulunur. Bu çeşitlilik aynı zamanda işe yarayan bir durumdur. Çünkü elinizin altında, alacağınız her kıyafete uyumlu bir iç çamaşırının olması sizi ani davetler ya da almak istediğiniz bir elbise karşısında zor durumda bırakmayacaktır. Çoğu bayan alışveriş esnasında bir kıyafet beğenip sonrasında iç çamaşırımı nasıl uyduracağım diye düşünerek o kıyafetten vazgeçer. İç giyim ürünleri her geçen gün biraz daha çeşitlenmektedir. Siz de bu ürünleri takip ederek iç dünyanızı zenginleştirebilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.