-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Nişan Pastası Lezzetli Olmalı

ads
ads
makale
Nişan gecesinin en önemli unsurlarından bir tanesi de elbette nişan pastası. İster yemekli bir davet olsun ister evde olsun her nişanın bir nişan pastası olur. Nişan finalinde yüzükler takıldıktan sonra nişan pastası ortaya gelir, pasta nişan çifti tarafından kesilir, yedirilir ve konuklara ikram edilir. Nişan pastası en az gelinin nişanlığı kadar konuşulan bir konudur. Bu sebep ile pastanın güzel görünmesi, sizi anlatması ve lezzetli olması oldukça önemlidir. Nişan pastası mutlaka daha önceden adeta bir gelinlik gibi prova edilmeli, hangi malzemeler kullanılacak, şekli nasıl olacak konuşulmalıdır. Mümkünse pastanın küçük bir boyu yapılmalı ve tadına bakılmalıdır.

Nişan pastalarını güvendiğiniz pastanelere yaptırabileceğiniz gibi online alışveriş sitelerinden de sipariş edebilirsiniz. Birbirinden güzel nişan pastaları online alışveriş sitelerinde bulunmakta. Tadına bakmadan alamam demeyin. Hepsi oldukça lezzetli ve şık pastalardır. Online alışveriş sitelerinde bu pastalar günlük olarak taze meyvelerden üretilmektedir. Birbirinden güzel nişan pastalarından alabilir ve nişanınızda gönül rahatlığı ile konuklarınıza ikram edebilirsiniz. Nişan pastası deyip geçmeyin lezzetsiz ve çirkin olması bütün gecenizi karartabilir ve konuklarınızı mutsuz edebilir. Üstelik bunu hayatınız boyunca hatırlamak zorunda kalabilirsiniz. İdeal bir nişan pastası, gelinliği anımsatması adına beyaz kremadan yapılmalıdır. İçerisinde mevsim meyveleri ya da çikolata tercih edilebilir. Davetin büyüklüğüne göre birkaç katlı bir nişan pastası yaptırabilirsiniz. Nişan pastasının üzerine mutlaka küçük gelin, damat ya da ona benzer sevimli figürler konulmalıdır. Nişan pastaları güzel göründükleri kadar lezzetlide olmalıdırlar. Bu konuyu es geçmeyin ve mutlaka pastanızın lezzetli olduğundan emin olun.

Online alışveriş sitelerinden sipariş edilen nişan pastaları, mutlaka daha önceden sipariş edilmeli ve lezzeti kontrol edilmelidir. Nişan pastasının yanı sıra online alışveriş sitelerinde pek çok pasta seçeneği bulunmaktadır. Eğlenceli butik pastalar, çizgi film kahramanları, doğum günü pastaları, özel sipariş pastaları dilediğiniz her türlü pasta online alışveriş sitelerinde bulunmaktadır. Siz de nişan pastanızı ya da diğer kutlama pastalarınızı online alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz. Taze ve lezzetli pastalarınız online alışveriş siteleri sayesinde kapınıza kadar geliyor.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.