-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Google Gibi Getir Özelliği Kullanımı

ads
ads

Google Gibi Getir Nedir? Ne İşe Yarar?

Seo açısından oldukça faydalı Google araçlarından bir tanesidir. Google Gibi Getir özelliği ile anında eklediğiniz içeriklere index aldırabilirsiniz.

Web Yöneticisi Araçlarının bir özelliği olan google gibi getir webmaster'lar için biçilmez kaftan. Genel olarak blog yazarları ekledikleri makalelerin çabuk indexlenmesini isterler ancak bu durum her zaman istendiği gibi olmuyor. Bazen günler sürebiliyor. Bazen saatler ve bu durumdan dolayı içerik hırsızları içeriklerini çalması durumunda emekleriniz boşa gidebiliyor. İçeriklerinizin hızlı indexlenmesi seo açısından çok önemlidir ve bir çok faydası vardır.

Uygulama:

şu adrese gidin  >> Site Yöneticisi Araçları - Google "https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=tr"  içerik eklediğiniz site adresine tıklayın, sol bölümde kategoriler bölümünden tarama kısmını genişletin google gibi getir sekmesine tıklayın.  Resimdeki gibi bölüm karşınıza çıkacak url bölümüne site adresinizi içinde barındırmayan şekilde ekleyin örnek kod:   2013/08/dunyada-en-guzel-kuran-okuyan-cocuk.html

blogger

Bu sayede eklediğiniz her içeriği bu şekilde  dizine ekleyerek saniyeler içinde indexlenmesini sağlarsınız.

Google Gibi Getir Video İzle



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bazıları çakallık yapmak için konularını bu şekilde hızlı indexlettiğini zannediyor ama çok sık kullanılması bir süre sonra siteye zarar veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sadece zor durumlarda kullanılması uygundur aşmamak lazım aşırı olan her şey zarardır. zaten düzenli içerik girilirse siteye kendiliğinden kısa zamanda index alıyor

      Sil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.