-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sitenizi Hızlandırmak İçin Bir Kaç Önemli Nokta

ads
ads
blogger

Site Açılışı Hızlandırmak

Yavaş sitelere girdiğiniz zaman hemen çıkmak ve başka sitelerde aradığınızı bulmak istersiniz. Aslında aradığınız içerik, çıktığınız yavaş sitede de bulunuyordu. Ancak sitenin açılış hızının oldukça yavaş olmasından dolayı başka sitelere yöneliriz. Her zaman ziyaretçi hızlı siteleri sever ve daha çok zaman geçirirler.  Yavaş olan sitelerde  ziyaretçinin uzun dakikalar durma veya gezinti yapma kapasitesi çok düşüktür. Google'ın hızlı açılan sitelere değer vermesi de  seo  açısından bir adım önde başlamak gibidir. 

Kendinizi ziyaretçinin yerine koyarak sitenizde gerekli düzenlemeleri yapacaksınız. İlk olarak iyi bir tasarıma sahip olmanız gerekiyor. Konuklarınızın sitenizde aradığı kategorileri rahatlıkla bulmalarını sağlamanız için karma karışık tasarımlardan uzak durmanız lazım.

Sitenizi hızlandırmak için Bir kaç püf noktasını açıklayalım. Öncelikle  çok büyük boyutlarda resimler kullanmaktan kaçının. Görseller site hızını en çok yavaşlatan araçlardan biridir. Gereksiz, önemli olmayan eklentileri kaldırın. Js. dosyalarınızı azaltın .  Resimlerinizi optimize ediniz.  Resimleri optimize etmek için şu "http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/index.php"adresi kullanabilirsiniz. Ana sayfadaki içerik sayınızı azaltın. Böylece siteniz eskisinden  daha hızlı olacaktır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.