-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Turkcell T40 Hakkında Her Şey!

ads
ads

Turkcell T40 Hakkında Her Şey!

Turkcell’in Türkiye’de tasarlanan ve uzun vadede Türkiye’de üretilecek ‘yerli’ akıllı telefonu Gebze kod adlı T40 piyasaya sürülüyor. Eylül ayının sonunda piyasaya sürülecek telefon Android işletim sistemini kullanıyor. Operatör telefonlarına yeni bir örnek olan T40′ın fiyatı henüz netlik kazanmadı. Yeni model, bugün İstanbul’da düzenlenen ve Turkcell Genel MüdürüSüreyya Ciliv’in de bulunduğu bir toplantıyla tanıtıldı. Şimdilik yurt dışında üretiliyor. Gebze kod adlı ürünün tasarımı ve donanım özellikleri Türkiye’de belirlendi. Şimdilik üretimi Çin’de yapılacak olan T40, yıl sonuna kadar Türkiye’de üretilmeye başlanacak. Yeni model,

Turkcell’in Türkiye’de tasarlanan ve uzun vadede Türkiye’de üretilecek ‘yerli’ akıllı telefonu Gebze kod adlı T40 piyasaya sürülüyor. Eylül ayının sonunda piyasaya sürülecek telefon Android işletim sistemini kullanıyor. Operatör telefonlarına yeni bir örnek olan T40′ın fiyatı henüz netlik kazanmadı.

Yeni model, bugün İstanbul’da düzenlenen ve Turkcell Genel MüdürüSüreyya Ciliv’in de bulunduğu bir toplantıyla tanıtıldı.

Şimdilik yurt dışında üretiliyor. Gebze kod adlı ürünün tasarımı ve donanım özellikleri Türkiye’de belirlendi. Şimdilik üretimi Çin’de yapılacak olan T40, yıl sonuna kadar Türkiye’de üretilmeye başlanacak. Yeni model, Turkcell’in faaliyette olduğu 9 ülkede de satılacak.

Turkcell T40 Hakkında Her Şey!
Teknik özellikler


Qualcomm 8225 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci
1 GB RAM
4 GB Dahili hafıza
4 inç ekran (400×800 piksel) LCD IPS ekran
1700 maH pil
Android 4.1 işletim sistemi
5 Megapiksel arka, 0.3 Megapiksel ön kamera
NFC, Wi-Fi
136 gram ağırlık
10.85 mm incelik
Tasarımda Türkiye’ye has dokunuşlar var

Telefonun Türkiye’ye has özel kapak tasarımları bulunuyor. Bu kapaklar arasında nazar boncuğu, lale, Selçuklu yıldızı gibi seçenekler yer alıyor.

Öte yandan telefonda Türkiye ile ilgili sesler ve alarmlar da var. Bu özel sesler arasında kanun, martı sesi, çay kaşığı karıştırma sesi ve benzer seçenekler bulunuyor.
Turkcell T40 Hakkında Her Şey!

Fiyat belli değil

Eylül ayının sonunda itibaren satışa sunulacak telefonun fiyatı henüz belirlenmedi. Turkcell’den yapılan açıklamaya göre satıştan hemen önce fiyatı resmi olarak açıklanacak.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.