-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » WordPress Tema Kurulumu

ads
ads

WordPress Tema Kurulumu


WordPress Tema Kurulumu” için WordPress temanızı seçtikten sonra yapmanız gereken,










  • Temayı indiriniz,
  • Zip’li dosyanın içindekileri dışarı çıkarınız,
  • İçinden çıkan tema klasörünü wp-content/themes klasörüne ftp’den yükleyiniz,
  • Eğer dışarı çıkardığınız dosyada plugins veya eklentiler diye bir klasör varsa, onun içindeki eklentileri wp-content/plugins klasörüne ftp ile yükleyiniz,
  • WordPress admin paneldeki Görünüm menüsüne girerek temayı seçiniz(etkinleştiriniz),
  • Eğer eklenti yüklediyseniz, onları da Eklentiler menüsüne girerek aktifleştiriniz.
  • WordPress temaların kurulumları bu kadar sadedir ancak bazı özellikli temalarda, ufak resim alanları gibi özellikler nedeniyle kurulum daha karmaşık olabilir. Bunun için öncelikle tema klasöründe bulunan benioku, Beni Oku, Read Me gibi dosyaları açarak temanın kurulumu hakkındaki bilgilere ulaşmayı deneyiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. wordpress bence süper cms sistemi istediğiniz herşeyi yapabiliyorsunuz biran önce bende öğrenmek için derslere başlayacam

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.