-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Güncel Blog BackLink Listesi

ads
ads
webmaster

2013 Blog BackLink Listesi

Bir önceki konumuzda forum tanıtım listesini paylaşmıştık. Bu konumuzda bir diğer faydalı link alma yöntemimiz  blog backlink. Seo arama motorlarında yükselmek için önemli unsurlardandır. Bu yöntemlerin en başında sitemize gelen kaliteli bağlantıları bir çok makalemizde dile getirmiştik. Backlink alırken dikkat etmemiz gereken noktalar var. Her çalışmamızı bilinçli olarak yaparsak başarıya ulaşmak göründüğü gibi zor değil kolay olacaktır.

Siz tamamen sitenize forum tanıtım sitelerinden link alırsanız sadece o yönde bir nebze katkı sağlar. Ancak bu durumu programlayarak her gün çeşitli backlinkler elde etmek siteniz için çok yararlı olacaktır. Ve ben tüm backlink türlerinin listesini konularımda sizlerle paylaşacağım. Yapmanız gerekenler her gün 30 tane aynı tür backlink almak yerine ikişer veya üçer olmak üzere çeşitli link alımlarını yapmanız seo açısından size fayda sağlayacaktır. Bunu zaman göreceksiniz.

Bu listede kaliteli blogların yer aldığı yorum bölümleri bulunmaktadır. Her bir siteye konu ile alakalı yorumlar yazarak ve yorum kısmında belirtilen yere site adresinizi yazarak sitenize bağlantı almış olursunuz. Yorumlar gene olara admin onaylı olduğundan yukarıda belirttiğim gibi konu ile alakalı kısa olmayan ( çok teşekkür ederim, paylaşım için saol, siteniz çok güzel  vb. ) yorumlar yapmanız size sadece zaman kaybı yaşatacaktır. Emek vermeden bir şey elde edemezsiniz. Alt tarafı bir kaç dakika ayırarak yorum yapın ve  kalıcı link elde edin  aksi olursa yorumlarınız onaylanmaz veya belli bir  zaman sonra gereksiz spam olarak algınacağından admin tarafından silinir veya hiç onaylanmaz.

Blog Yorum Backlink Listesi 2013


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.