-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Güncel Forum Tanıtım Listesi

ads
ads
webmaster

Forum Backlink Listesi 2013

Güncellemenin bir türlü gelmediği bu dönemlerde tüm webmaster'lar güncellemeyi sabırsızlıkla beklemektedir. Pagerank güncellemesi genel olarak 3 ayda bir yapılmakdaydı şu sıralar baya bir zaman aşımı oldu kimi site sahipleri tanıtım  vs. gibi seo ayarlarını yapmaktan çaymış durumda. Zaten en önemli hata burada sadece güncellemeye yakın zamanlarda yapılan seo çalışmalarının pek bir faydası olmayacağı gibi diğer bir güncellemeye kadar etkisini ancak gösterir. Pagenrak güncellemesi bir kaç günlük çalışmaları baz alarak yapmıyor. Tüm günleri, haftaları ve ayları kapsayan zamanlardaki emekleri hesaplayarak sitelere gereken değerleri vermektedir. Bu yüzden ne  zaman olursa olsun güncelleme düzenli olarak bloglarınızdan elinizi çekmeyin. Gerek tanıtım olsun gerek kaliteli sitelerden link alımı olsun bunlara  ara ara devam etmeniz sizin faydanıza olacaktır.

BackLink'in önemi seo açısından oldukça yeri büyüktür. Bazıları değerini kaybetti vb. kulaktan duyma sözler ile insanları umutsuzluğa düşürerek kendileri her türlü linkleri almaktan da geri durmuyorlar. Link olmadan hiç bir zaman  Pagerank değerinizin artacağını sanmayın. Bunun haricinde özgün içerik girmek, sürekli siteyi güncel tutmak  vb çalışamları eksik etmediğiniz sürece zamanla göreceksiniz siteniz arama motorlarında saygın bir yere kavuşacaktır.

Bu konumuzda işinize oldukça yaracak tanıtımlardan biri olan forum tanıtım listesini sizlere ibrahimfirat.net ailesi olarak sunacağız. Siteler güncel sitelerdir.

Ek olarak her foruma tanıtımınızı yaparken en az 3 tanıtımda bir özgün makaleler yazarak tanıtın ve sitenizi  tanıtır gibi olmasın. Herhangi bir konudan bahseden makalenin içinde bulunan anahtar kelimelerinize bir veya 2 tane link vermeniz yeterlidir.

2013 Güncel Forum Tanıtım Backlink Listesi


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.