-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İş Bankasına Sınavla Memur Alımı Olacak

ads
ads
EĞİTİM

İş Bankası, İstanbul’da bulunan Şubeleri ve Genel Müdürlük kapmsamında Memur olarak görev yapacak elemanlarını seçmek için, 11–12 ve 13 Eylül 2013 tarihleri arasında  Memur Alım Sınavı yapılacaktır.

Bankamızın
İstanbul’da olan Şubeleri ve Genel Müdürlük yerlerinde görev almak  üzere,11-12 ve 13 Eylül 2013 tarihlerinde Memur Alım Sınavı yapılacaktır.. Sınava başvuru yapmak isteyenler 09 Eylül 2013 Pazartesi günü saat 10:00’a kadar başvurularını yapabileceklerdir.

Memur Alım Sınavı ve izlenen aşamalar sonrasaında başarılı olan adaylara, kadro olanaklarımız doğrultusunda aşağıdaki illerde ve bu illere bağlı ilçelerde bulunan şubelerimiz için görev teklifi sunulacaktır.

Memur alım süreci

Başvuru, Genel Yetenek Testi, Mülakat, Belge hazırlama kısımlarından oluşmaktadır. Bütüm aşamalar sonucunda uygun bulunan adaylar, kadro olanaklar  düzeyinde, Memur pozisyonunda görev alacaklardır.

Kaynak >> http://www.ibrahimfirat.net/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.