-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Taşınabilir Bilgisayarlarda Disk Değişimi

ads
ads

Bilgisayarınızda kullanmakta olduğunuz diskin performansını artırmak için yapılması en uygun işlem yeni bir dis alarak bilgisayarınıza takmaktır.

Performans artırmak için sabit diskin önemi

Sizin pc işlemci (otomobil) ne derece kazançlı olursa olsun, bilgileri aldığı disk (otoyol) yavaşsa, tam feyizli bir şekilde çalışamaz. nazir atfetmek gerekirse Porsche olsa bile, bozuk yolda ne kadar hızlı gidebilirsiniz?

Bundan dolayı  bulunan sisteminizden maksimum performans elde etmek için, kullanılan durağan diski yenileyerek performans olarak oldukça iyi yerlere gelebilirsiniz.
makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.