-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » TC İle ssk ve e-bordro sorgulamaları bu sitede

ads
ads
Emekli olma durumu, zamanı ve ne kadar prim kaldığını merak etmeyen yoktur herhalde. Özellikle orta yaşlı insanların bu tür sorgulamalara oldukça ihtiyacı olur. E devlet kapsamında aslında e devlet şifresiyle emeklilik yaş sorgulama hizmeti sunulmaktadır, ancak bazen dalgınlığa gelebilir, ya da henüz o an için elinizde e devlet şifreniz olmayabilir. Peki, böyle durumlarda TC ile ssk sorulama Sorunuza cevap alabilir misiniz?

Sistemin getirdiği bazı özelliklerde TC kimlik numarası kullanılmadan da bilgilerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İlgili linke tıklayarak, karşınıza çıkan ekrandan kimlik bilgilerinizi girdiğiniz takdirde ssk sorgulama butonu ile bütün bilgilerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ulaşmak istediğiniz emeklilik gün sayısı, prim miktarı ve diğer bilgileri aynı zamanda rapor olarak da çıkartma imkânına sahipsiniz.

Günümüz teknolojisinin bu kadar ilerlemiş olması insanlar açısından elbette iyi yönde düşünülmelidir. E devlet kapsamında sunulan hizmetlerden de kolaylıkla faydalanarak diğer bilgilerinize ulaşabilirsiniz. TC ile e-bordro sorgulama işlemine gerek bırakmayan basit ve kullanışlı sistem ile dilediğiniz bilginize kısa bir sürede ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.