-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Damdaki Kemancı

ads
ads

Damdaki Kemancı Filmi


Vizyon Tarihi
belirsiz (3 saat 21dk)
Yönetmen:
Norman Jewison
Oyuncular:
Norma Crane, Leonard Frey, Paul Mann
Tür
Müzikal , Dram , Aile
Ülke
ABD

Damdaki Kemancı Filminin özeti:


tekraren tiyatrolarda sahnelenen ve sinema uyarlaması olan 1971 tarihli bu versiyonuyla da mefret sükse kazanan bir yapımdır "Damdaki Kemancı". Müzikaller çağının tantanalı destani oyunu Broadway ve Londra'da uzun süre saklı şalter sahnelenerek benzeri yepyeni bir başarıya imza atmıştır. özgün siftinlik "Fiddler karşı the Roof" olan "Damdaki Kemancı" malum beyazperdenin en orijinal ve yakıcı müzikallerdeabiri olarak değerlendirilmekte. Sütçü Tevye rolünü sinemada kurnazca canlandıran Topol filmin başarısında en yüce behre sahibi olan isimlerin başında geliyor. Ukrayna'nın Anatevka beldesinde geçen yapım, geleneklerine hızlı sıkıya mecbur bir zümre yahudi köylünün komik, pürmelal yaşantılarını epik bir zeban ile aktarıyor...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.