-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Yours, Mine and Ours

ads
ads

Yours, Mine and Ours Filmi


Vizyon Tarihi
belirsiz (1 saat 30dk)
Yönetmen:
Raja Gosnell
Oyuncular:
Dennis Quaid, Rene Russo, Drake Bell
Tür
Komedi , Aile , Romantik
Ülke
ABD
Beyazperde

Yours, Mine and Ours Filminin özeti:


Amiral Frank Beardsley, deniz boyu emniyet Akademisi’ni kumanda etmek şartıyla New London’a döner. Bu onun için güvenlik kısmının tab olmadan eski anlaşılan son duraktır. Kendisi sekiz çocuklu bir duldur aslında. helen North, ari ruhlu bir tasarımcı olup ilk çocuğu takkadak bir muhabbet kaosunda yaşamaktadırlar. helen ile Frank liseden tanırlar birbirlerini ve bir çağ bir yeniden bir araya yetişme gününde yine aralarında bir ilinti başlar. gerçekte bu ilk görüşte aşktır. sadece evlenirler. tabi bu kadar kötü sayıda bala söylenti kolokyum oluna sorunlar ayyuka çıkmaya başlar...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.