-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Güzel ve Çirkin

ads
ads

Güzel ve Çirkin Filmi


Vizyon Tarihi
18 Mayıs 2012 (1 saat 27dk)
Yönetmen:
Gary Trousdale, Kirk Wise
Oyuncular:
Paige O'Hara, Robby Benson, Richard White
Tür
Animasyon , Romantik , Aile
Ülke
ABD

Güzel ve Çirkin Filminin özeti:

yaslı bir dilenci genç bir prense bir gül verir ve karşılığında bir gecelik konaklayacak mevki ister. lakin prens dilenciyi reddeder. goygoycu bunun karşılığında prensi lanetler ve onu sakil bir yaratık olan Beast'e, hizmetçilerini ise mobilyaya çevirir. acıklı goygoycu prense sihirli bir ayna ve bir adet gül bırakarak 25 yaşına denli hakikaten sevmeyi ve sevilmeyi öğrenirse bu lanetin ortadan kalkacağını söyler.
Yıllar sonra Belle isimli güzeller güzeli bir jön kız ve babası Maurice çıktıkları bir yolculuk esnasında ormanda yollarını kaybederler ve kendilerini lanetlenmiş bir şatonun önünde bulurlar. Bu şato Beast'e aittir ve bu suratsız mahluk Belle'i alıkoyar. Belle bu kargınmış yerden sıyrılmak için mücadele ederken yıllardır süren mefret sırları öğrenecektir.

Animasyon filmleri geçmişinin en düzgün birkaç yapıtından biri olan film, Disney'den çıkan peri masallarının en çok sevilen ve beğenilen filmlerinden birtanesidir.Sinema

Güzel ve Çirkin filmi, çizgi filmler, sinema, en iyi animasyon filmi, romatik animasyon, aile filmleri, Güzel ve Çirkin  film tanıtımı

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.