-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Ice Princess

ads
ads

Ice Princess Filmi


Vizyon Tarihi
belirsiz (1 saat 32 dakika)

Yönetmen:
Tim Fywell
Oyuncular:
Michelle Trachtenberg, Kim Cattrall, Joan Cusack
Tür
Komedi , Aile
Ülke
ABD , Kanada

Ice Princess Filminin özeti:


huzur yedi yaşında bir talebe olan Casey Carlyle, fizik öğretmeni tarafından, Harvard’a bahşetmek şartıyla yaz süresince bir hikmet projesi üzerine çalışması için zorlanır. Bir patenci olan Casey, artistik patinajda geçerli fizik bileşenleri üzerinde bir proje hazırlamaya karar verir. orijin olarak da yıprak profesyonel patenci Tina Harwood’un işlettiği paten kulübünü ziyarete gider. Orada Casey, giymek istediği ilkeleri elan uz okumak için önce kendisini sınav unsuru olarak belirlemesi gerektiğini nüans eder. Bunun üzerine paten okuluna gitmeye karar verir. Bu kalori içine daldıkça sanatlı buz pateni konusunda aşk duymaya başlar. ahir da bir hüküm sundurmak zorunda kalır. Harvard mı? Yoksa liyakatli bir artistik buz pateni şampiyonu geçmek mı?....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.