-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Küçük Denizkızı Ponyo

ads
ads

Küçük Denizkızı Ponyo Filmi


Vizyon Tarihi
31 Temmuz 2009 (1 saat 40 dakika)
Yönetmen:
Hayao Miyazaki
Oyuncular:
Tomoko Yamaguchi, Hiroki Doi, Kazushige Nagashima
Tür
Animasyon , Macera , Aile
Ülke
Japonya

Küçük Denizkızı Ponyo Filminin özeti:


İnsani, insanca olduğu derece çevreci, sıpsıcak bir animasyon olan ufak tefek Denizkızı Ponyo, bu sanatın heybetli ustası Miyazaki tarafından beyazperde'ye aktarıldı. küçük ve gülümser bir Japon balığı olan Ponyo'nun en heybetli hayali in olmaktır. Bu nevmit hayali onu maceradan maceraya sürükleyecektir. Bu esnada ilkokul yaşındaki bir oğlan çocuğu ile arkadaşlık etme fırsatı yakalar. Bu şeriklik bayağı verimli balığın en muhteşem hayaline ulaşmasına havari olur. etraf ve çokluk kirlenmesine de dikkat calip bu sıcakkanlı film, Japonya’da şalter rekorları kırdı. Şimdi, Türk sinemaseverlerin de beğenisine sunulan filmin çocuksu hikayesiyle naif kitleleri dikçe etkilemeyi başardığı söyleniyor....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.