-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Wash and Go 2012

ads
ads

Wash and Go 2012 İndir

      PROGRAM BİLGİLERİ        PROGRAM
Üretici Firma Ascora GmbH
Lisans Deneme
Dil Desteği ( Arayüz ) İngilizce
Program Boyutu 15 MB
İşletim Sistemi Windows XP/Vista/7
Ekleyen İbrahim Fırat
Program Kategorisi Temizleme / Kaldırma
Açıklama ( Özellikleri ) düzenek temizleme ve tamir yazılımı olan Wash and Go ile abes atılmış dosyalardan birkaç an içinde kurtularak bilgisayarınızın hızlanmasını sağlayabilir ve  sisteminizdeki hataları düzeltebilirsiniz. 32 ve 64 bit işletim sistemlerinde etkin Wash and Go'nun bel kemiği özellikleri sutaş şekilde

Güvenlik Önlemleri İçerir

Wash and Go ile tarama yaptıktan sonra listelenen verileri korkmadan silebilirsiniz, çünkü Wash and Go silindiği saat sistemin çalışmasını sekteye uğratacak verileri etiketler ve sızı uyarır. Bu stil eleştiri verileri yanlışlıkla silseniz dahi 7 muhtıra backup özelliği sayesinde dava yaşamadan mazi devir yapabilirsiniz.

Gereksiz gübür Dosyaları Kaldırır

Wash and Go sisteminizde arazi meydan çıkma jurnal ve döküm dosyalarını, fuzuli kurulum ve yöre yeti verilerini, hizmet paketi yüklemelerini, metruk rezerv dosyaları ve temp klasörlerini başarıyla temizleyerek sisteminizin performansını arttırır.

Temizler kaldırır

Wash and Go kulandığınız tarayıcıların önbellek verilerini, çerezlerini ve dün bilgilerini temizleyerek iz bırakmanızı engeller.

Otomatik temizleme

Wash and Go kendiliğinden tasfiye özelliği sayesinde belirlediğiniz zaman ve saatlerde uygulamanın çalışmasını sağlayabilir sonunda cümle performansının her saat en mafevk seviyede olmasını sağlayabilirsiniz.

Sistem Hatalarını Düzeltir

Wash and Go ile bilgisayarınızdaki haleldar kısayolları, Windows şart Defteri hatalarını, teltikli şarj dosylarını ve kayıt defteri sorunlarını düzeltebilirsiniz. 


















    İNDİRME LİNKİ  > > > > > > > 

http://www.abelssoft.net/washandgo.exe

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.