-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » ALES Sınavı ( 17 Kasım 2013 )

ads
ads

17 Kasım 2013 ALES Sınav Tarihi

ALES sınavı başlangıç ve bitiş zamanı 

SINAV TARİHİ VE SAATİ : 17 Kasım 2012, 09.30

Güvenlik  ve kimlik bilgileri için sınava girecek adayların sınav saatinden 1 saat önce sınava girecek adayların Ales sınava giriş yerlerinde bulunması gerekmektedir.


Sınav binasına Sınava Giriş Belgeleri ve nüfus cüzdanı - pasaportları bilgileri incelenerek alınacak ve sıra numaralarının olduğu  yerlere oturtulacaklardır. Yerlerine yerleşen  Sınava Giriş Belgesi ile nüfus cüzdanını - pasaportunu bulunduğu sıranın üstüne koyacaklardır. Salondaki görevliler ilk iş olarak adayların kimlik kontrollerini teker teker inceleyecekler.  T.C. Kimlik Numarası, adı ve soyadı bulunan cevap kâğıtları ile içinde kalem, silgi, kalemtıraş, şeker ve peçete bulunan kutuların dağıtılmasını sağlayacaktır...
eğitim
ales, sınav, giriş belgesi, giriş yerleri , sınav saati, adaylar,

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.