-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Yoksa Siz Hala Okulsaatim ile Tanışmadınız MI?

ads
ads

Çocuklarımız son yıllarda her zamankinden fazla internette vakit geçiriyor ve çoğu çocuk, dünyanın en geniş ve etkin kaynağı olan internet dünyasında çoğunlukla sadece oyun oynuyor, sosyal paylaşım sitelerinde vakit geçiriyor veya benzeri aktivitelerde bulunuyor. Lakin ailelerin çocukları için dikkatle takip ettikleri bir konu mevcut: aile ve eğitim.

Çocuklar, internette aile ve eğitime dair kaynaklara bakmıyor, bunların sebepleri arasında arkadaşlarının çoğunun oyun oynaması ve Facebook gibi sosyal ağlar üzerinden ya da doğrudan oyun oynamasının yarattığı etki açık. Ama yine de, çocuğumuzun arkadaş çevresi ve trendinden kopmadan, onu aile ve eğitim temalı içeriklere yönlendirmek de bizim bir sorumluluğumuz olarak öne çıkıyor.

Aile ve eğitime neden önem vermelisiniz? Çünkü çocuğunuz, özellikle son dönem sosyal medyanın da aşırı derecede yaygınlaşmasından sonra kötü alışkanlıkların yayılma menziline her zamankinden daha yakında ve bu ciddi bir risk. Aile ve eğitim anlamında, bu bakımdan önceki 20-30 seneye nazaran daha dikkatli olmamız ve olumlu yönlendirmelerde bulunmamız gerekiyor.

Aile ve eğitim alanında, geniş içeriklere sahip ve asla sıkmayan hoş üslubu ile çocuğunuza aile ve eğitim anlamında bir okuma ve takip etme davranışı kazandıracak OkulSaatim. com’u tavsiye ediyoruz.

makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.