-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Avşa Adası

ads
ads
turizm

Avşa Adası Nerede?

Avşa adası marmara denizinde yer almaktadır.  Turizm de önemli yeri olan avşa adasında bulunan kumsallar çok iyi ve kusursuz bile diyebiliriz.  Sahil kesiminde bulunan yapılanma bu durumdan dolayı konaklama yerleri de sahile sıfır kesimde bulunmaktadır.  En çok tercih edilen yerleri ise, altın kum ve çınar bölgelerinde eğlenceli zaman geçirmek için en ideal yerlerdendir. 

Altın kumun ünlü ve tercih edilmesinin en etken nedenlerinden. Denizin sığ olması ve yüzme bilmeyen kişiler için boğulma riskinin olmadığındandır.  Ailecek gidilecek harika olan çınar koyu gayet aktif bir mekandır.  Avşa adası marmara bölgesinde yer alan en önemli turizm yerlerinden biridir. 


Her sene Ağustos ayında Avşa festivali düzenlenmektedir.  Her kesime, herkesin eğlenceli vakitler geçirebileceği bir yerdir. Herkese hitap eden mekanları mevcuttur. 


Avşa Adasında Konaklama

Adada bütçenize göre istediğiniz yeri bulmanız mümkündür.  Kamp bölgelerinde konaklama yapabileceği gibi  pansiyonlarda da kalınabilir.  Kalınabilecek başlıca oteller:  Park otel, özcan, avşa, sancak, metlem ve  fantasia otelleri isteklerinizi tamamlayacak derecede  otellerdir.

Avşa Adasına Nasıl Gidilir?

Bu harika adaya gitmeye karar verdiyseniz eğer şimdi gelelim en önemli meseleye: Avşa adasına nasıl gidilir?  İstanbul için, Yeni kapı ve Bostancı'dan her gün 09:45'de  3 saat ara ile deniz otobüsleri seferlerini düzenlemektedir. 

Mavi marmara gemisiyle Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerinde Sarayburnundan kalkarak yaklaşık 6 saat içinde ulaşabilirsiniz. 


avşa,  avşa adasına gitmek, truzim, gezilecek yerler, en güzel yerler, seyahat, deniz otobüsü seferleri, plaj, sahil, deniz, marmara

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Yakınlarımın çokça gittiği methettiği bir yer. Bir gün nasip olursa en azından gezmek için dahi gitmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Avşa adasına www.avsamerkez.com sitesi aracılıgı ile gittim ada iyi yer tek eksiği hastane ve diyaliz merkezi kalan herşey 10 üzerinden 9 puan.

    YanıtlaSil
  3. Avşa adası için sitemiz oradanda bilgi alıp kullanabilirsiniz. http://www.avsaotel.org

    YanıtlaSil
  4. Nurcan Göz, Avşa adası hakkında daha detaylı bilgiler için http://www.avsa-avsa.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. bahadır ateş15 Eylül 2015 16:47

    bence görülmeye değer bir yer herkese tavsiye ederim gidin güzelliği görün....

    YanıtlaSil
  6. aşırı kalabalık olması nedeniyle sahilinde bazen mendil sermeye bile yer bulamadığımız, geceleri güzel olan bir tatil beldesi.

    YanıtlaSil
  7. avşa adası istanbulun keşmekeşinden kaçılabilecek ender yerlerden biridir. karşıda da kilyos var benzer

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.