-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » eÇift – Mutluluk için çarpan binlerce kalbin arasında siz de yerinizi alın

ads
ads
aşk
eÇift ciddi arkadaşlık ve evlilik sitesinde mutluluk için çarpan binlerce kalbin arasında siz de yerinizi alın. Sizin için çarpan kalbin sizinle eÇift üzerinden kesişeceğini biliyoruz. Çünkü eÇift "Aşk burada başlar" sloganıyla aşkın adresini size sunuyor. Ayrıca sadece web sitesi üzerinden değil artık mobil eÇift ile aşk her zaman yanınızda. Elinizde. Cebinizde. Aşk size her zaman bu kadar yakınken doğru insanla tanışmanız sadece an meselesi. 

Yapmanız gereken tek şey, eÇift ile profilinizi düzenli doldurmak ve düzenli giriş yaparak üye önerilerinizle iletişim kurmak. Tanışma talebi göndererek kendinizi ifade edebilirsiniz, karşı tarafın en çok hangi özelliklerinden etkilendiğinizi anlatabilirsiniz. Ya da iltifatta bulunun. eÇift’e göre en güzel ve etkili iltifat gülümsemedir. eÇift ile gülümseyin. İltifat edin. Etkilendiğiniz kadar etkileyin. Daha eğlenceli bir tanışma seçeneği olarak beğendiğiniz üyeleri ısınma turuna davet edin. Aynı sorulara aynı cevapları mı vereceksiniz? Cevaplarınızı karşılaştırın, ortak yanlarınızı öğrenin ve ilk sohbet için eğlenceli bir konu başlığınızı oluşturun. eÇift ile tanışmak ve iletişim kurmak her şeyden önce kaliteli bir ortamda bulunmaktır. İlk tanışma, ilk yazışma, ilk heyecan… İlklerin yeri ayrıdır. eÇift üyelerine nezih ve seviyeli bir ortamda tanışma fırsatı veriyor. Hatırlanması bir o kadar güzel olsun diye. eÇift ciddi ilişki ve evlilik sitesi olarak gerçek uyumun peşinde. Mutlu ilişkilerin temelinde uyumun yattığına inanıyor çünkü bunu yapılan birçok araştırma sonucu gösteriyor. eÇift ücretsiz kayıt imkânıyla her üyeye eCift hizmetlerini denemesini ve tanımasını sağlıyor. Ücretsiz kayıt olma imkânının yanında ücretsiz kişilik testini de çözmek gerekiyor. Esasında bu test eÇift üye önerileri için gerekli ve önemli. Uyumlu üye önerilerinde bulunmak için üyelerinden bu testi dürüst ve sahici doldurmalarını bekliyor. 2009 yılında ilk defa web sitesini hizmete soktuğundan bu yana eÇift büyük ilgiyle karşılaşamaya devam ediyor. 

Öncelikle bunu yüksek kalite standartlarına uygun hizmet anlayışına ve bugüne kadar yüzlerce mutlu çifti buluşturmasına borçlu. Nitekim bugün 4 milyon üyesi bulunan ciddi ilişki sitesi önemli bir talebe cevap veriyor. Mutluluk için atan binlerce kalbin adresi olmaya devam ediyor. Mutluluk ise paylaşımdır. Birlikte hayaller kurmaktır. Hayallere doğru yürümektir. eÇift yalnızlığa artık noktayı koymak ve mutluluğa yelken açmak isteyen bekârları web sitesini ziyaret etmeleri için davete diyor. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.