-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Friv Oyunları

ads
ads
Friv Oyunları



7'den 77'ye kadar herkesin alaka gösterdiği oyunlar daha fazla internet üzerinden oynanmaya alışıldı ve internetin de yoğunlaşmasıyla neredeyse her evde online oyunlar oynanmaya başlandı. Belli başlı oyunlar bu alanda tercih edilirken oyun türü açısından zengin Friv gibi siteler de bu alanda yerini aldı. Sitede yer bulan Ben 10 Play Games ilk başta internet bağlantısı lazım olduğu için internet bağlı adreslerde ünlü bir şekilde oynanmaya başlandı.

Milyonlarca Euro'luk bir ekonomiye sahip olan oyun sektörünün Cooking Games Play gibi değerli parçaları nedeniyle de çoğu internet sahibi internet oyunlarına erişebiliyor. Siteden istenilen bir ücret karşılığında sağlanabilen oyunlar genellikle Play Station Friv oyunları
olarak biliniyor ve çeşitli konsollarda da oynanabiliyor. Bu oyunlar adeti açısından çokluk gösterir ve her keyiften insana da hitap eder.

Daha fazla ufak yaştaki oyuncu sayısına hitap eden ?helicopter crash Helicopter Game ise az sayıda oyuna sahiptir ve çeşit açısından da belirli bir sayıya seslenir. Helikopter oyunlarıyla zaman geçirebilen çocuklar kazandıkları seviyelere göre puanlar ve hediyeler alır. Bu tür oyunlar aksiyon grubuna girer.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.