-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Google Reklamları ve Facebook

ads
ads
webmaster

Google Reklamlarında Facebook Profilleri

Google yeni bir uygulama ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.   Facebook  profillerini  artık  google reklamlarında görebileceğiz. 

Açıklamalara göre;  Google reklamlarında yer almak istemeyenler elbette olacaktır. Bundan dolayı facebook resimlerinizi ve isminizi silmeniz gerekecektir. Bunun için yaklaşık 1 aylık süreniz var.

Bir ay içinde google'ın yeni güncellemesi ile karşılaşacaksınız.  Yeni  reklam politikası ile  reklamlarda  tanıdık kişileri gördüğünde  reklamların güvenilir olduğuna kanaat getirebilecekler. 

Eğer bu uygulamada yer almak istemiyorsanız elinizi çabuk tutmanız faydanıza olacaktır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.