-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İple Kepçe Kulak Ameliyatı

ads
ads
kepce-kulak-ameliyati

Kulak estetiğini günümüzün sıkıcı sorunlarından biridir. Kulaklarda ki kepçelik insanın psikolojisine de vuruyor ve insanı mutsuz ediyor. Bu yüzden bu ameliyat ve kepçe kulak ile ilgili tüm soru ve sorunlar hakkında detaylı bilgi vereceğim.

Kepçe Kulak Neden Olur ? 

kepçe kulak genelde genetik nedenler ile olur. Yani sebebi bilinmez. Aileden gelen bir şeydir. Bazı hastalarım der ki, benim annemde babamda böyle bir şey yok. bende niye var hani genetik ti falan gibi sorular olabiliyor. Genetik aile bağı anne ve babada bitmez. 10 kat öncesi dedenin genetik özellikleri bile bu kuşağa vurabilir. O Yüzden kepçe kulaklı neden oldum niye böyle oluyor gibi kendini suçlamak yerine çözüm arayışında bulunmak daha mantıklı olacaktır. 

Kepçe Kulak Ameliyatı nasıl Yapılır ? 

Kepçe kulak ameliyatı 2 şekilde yapılır. Bunlarda biri ip ile diğeri ise, cerrahi olarak yapılanıdır. İple kepçe kulak ameliyatı ortalama 15 dk sürer ve başarılı kalıcı işlemdir. Diğer cerrahi metot ise, lokal anestezi ile yapılır. Onunda ortalama süresi 1 saat dir. Tabi ki bu ameliyat da kalıcı ve kesin çözüm olacaktır. Ameliyat hastanede ve acil müdahale şansı olabilecek ameliyathanelerde yapılması gerekir. Ameliyatı estetik cerrah yapar. 

iple-kepce-kulak-ameliyati


İple Kepçe Kulak Ameliyatı Sonrası Açılma olur mu 

İple  kepçe kulak ameliyatı tedavilerinde başarı oranı yüzde 95 dir. Fakat bu teknik yeni ve uygulaması profesyonellik gerektiren bir tekniktir. Bu tekniğin yapılması iyi bilmeden girişimde bulunmak tekniğin hakkını verememek tabi ki hüsrana yok açabiliyor. 

Evet duyuyoruz açılma oldu biri büyük biri küçük oldu diyen çok hastamız oluyor. Bize gelip yeniden ameliyat olmaya gelen hastalarımızın aylık sayısı yeni gelenleri neredeyse geçiyor. Buradan da anladığım kadarı ile bu iş bize kolay gelse de her cerraha kolay gelmediği kesin. Bu yüzden evet açılma iple askılama tekniğinde de olabilir. Ama Dediğim gibi benim başarı oranım yüzde 95 gibi bir rakam. Ayrıca o yüzde 4 lik kısma da revizyon işlemi ile düzeltme yapılmıştır. Kimseyi mağdur etmek istemiyoruz. 

İple mi Yoksa Klasik Yöntemle mi kepçe kulak ameliyatı olmalıyım 

Bu soru tüm hastalardan gelen bir soru. Hangi teknikle olacağınıza ne ben ne siz karar verebiliyorsunuz. Hangi tekniğin uygulanacağına kulaklarınız karar veriyor. :) Neden mi ? Kulaklar eğer iple askı tekniğine uygun değil ise, ameliyat mecbur klasik yöntem ile yapılması gerekiyor. Şimdi her kulağı iple gerdirme miz mümkün olmayabiliyor. Bu yüzden muayene sonrasında bu iş kesine bağlanıyor. Bu yüzden muayene olmadan tekniği seçmek pek mümkün değil.

İple Kepçe Kulak  tekniğinin klasik tekniğe üstünlükleri 

İple kepçe kulak ameliyatı daha pratik ve daha kolay bir teknik. İlk önce şunu demek lazımdır ki iple yapılan kepçe kulak ameliyatları izsiz olur. Yani ameliyat sonrasında ameliyat olduğunuzu tescilleyen bir neşter izi olmaz. Bu yüzden en iyi özelliği budur. İkinci olarak en büyük özelliği genel anestezi alınmasına gerek duyulmaz. 

İple kepçe kulak ameliyatının iplikleri kendinden erimelidir. Ayrıca her iki teknikte de ameliyat esnasında kulaklarınızın ne kadar geride olmak istediğinizi siz belirleyebilirsiniz. Bir ayna ile kulakların nerede olmasını istiyorsanız orada olabilir. 

kepce-kulak-ameliyati-fiyatlari


Kepçe kulak Ameliyatı Fiyatları 

Kepçe kulak ameliyatları hiçte öyle tahmin ettiğiniz kadar yüksek değildir. İnternet üzerinden ben Op Dr Ali Mezdeği olarak fiyat vermeyi doğru bulmuyorum. Fakat bilmenizi istediğim fiyatının iyi bir cep telefonu kadar olduğudur. Bu da bence yüksek değildir. Kepçe kulaklı olmak gerçekten görsel olarak insanı sinir edebilir. Bu yüzden bu sorunu en kısa sürede çözmek gerektiğini düşünüyorum. 

kepçe kulak ameliyatı yapan doktorlar

Kepçe kulak ameliyatlarını Estetik ve Plastik Cerrahi uzmanları yapar. Ameliyatın başka bir doktor branş hekimi tarafından yapılması hiç uygun değildir. Zaten yapamazlar. Ameliyatı yapan estetik cerrah olsa da yukarıda belirttiğim üzere bu ameliyatı severek ve el pratikliği kazanmış cerrahları seçmeniz tavsiyemdir. Bu ameliyatı ben yapmasam da bu işte uzman olan başka arkadaşlara iyi araştırmadan gitmeyiniz. Çünkü estetikçi de olsa bu dal üzerinde de uzmanlık geliştirilmesi gereken bazı ameliyatlar var. 
Daha detaylı bilgi için lütfen tıklayınız...
http://iplekepcekulakameliyati.com/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.