-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Mahşere Kadar

ads
ads

Mahşere Kadar Filmi


Vizyon Tarihi
belirsiz (1 saat 30dk)
Yönetmen:
Lütfi Ömer Akad
Oyuncular:
Kartal Tibet, Fatma Girik
Tür
Aile , Dram , Romantik
Ülke
Türkiye

Mahşere Kadar Filminin özeti:


fabrikacı olan babasının indinde elektrikçi olarak müteharrik Murat'ın aşkının anlatıldığı filmde, servet sahibi bir aileden gelen servet sahibi bir kız olan Fatma'nın ailesinin isteklerine hakkında çıkarak Murat'la evlenmesi hakkında gelişen olaylar izleniyor. Fatma'nın ailesi aracılığıyla fukara biri olarak görülen ve bu şekilde davranılan dilek ile Murat'ı deliler kabil seven Fatma'nın aşkının kez açtığı karmaşa ve içinden çıkılamayan olaylar ile şekillenen bir sınıfsal sorunları delik önüne tenzil filmi olan Mahşere Kadar, Lütfi Ömer Akad'ın Kartal Tibet ile çektiği ilk film olma özelliği de taşıyor....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.