-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Şeker Hastalığı - Diasurg

ads
ads
Sağlık
Ülkemizde ve  dünyada hızla yaygınlaşan obezite ve  şeker hastalığı çağımızın en önemli  sağlık sorunlarından bir tanesi haline gelmiştir. Günümüzde  giderek yaygınlaşan obezite ve  şeker hastalığı  ciddi tehlikeleri beraberinde getirmektedir. 

Genel olarak adı geçen hastalığın Amerika ve Avrupa bölgelerinde  sıklıkla görüldüğü bilinmektedir. Ancak hızla yaygınlaşan sağlık sorunu tüm dünyayı ülkelerinde sıklıkla görülmeye başlamıştır.  Obezite sorunu  egzersiz ve değişik yöntemlerle  ancak az bir kısmını tedavi ederken. Son zamanlarda tıbbi gelişmeler ile yüksek oranda  cerrahi müdahaleler ile yüksek oranda başarılar elde edilebilmektedir. 


 Şeker Hastalığı

Pankreasın üretimi sonucu insülinin azlığı yahut yetersizliğinden kaynaklanmaktadır. İnsülin olmadığı zamanda, gıdalardan alınan şeker ve bazı gıdalar, ihtiyaç olan  hücrelerde yer alamaz. Bundan dolayıdır ki, hücreler de şeker eksikliği , kanda ise şeker normal olması gereken değerin kat kat üstüne çıkabilir.  Şekerin kanda yoğunlaşması sonucu ise, zehirlenme ile sonuçlanır ve vücutta bulunan bütün hücreler hasar görür. 


Obezite ve Şeker Hastalığı Tedavisi

Bugün ki en önemli konularımızdan biri olan obezite ve şeker hastalığı tedavisi için oldukça önemli ve net sonuçlar elde edebileceğiniz diasurg.com sitesini ziyaret ederek tüm detayları ve gerekli bilgileri bulabilirsiniz.

Diasurg, obezite ve şeker hastalığı Cerahi alanında uzmanlaşmış. Türkiye çapında önemli gelişmeler ile tedavi konusunda  oldukça yüksek başarılar ile saygın bir hale gelmiştir. Yılllarca  araştırmalar, eğitimler ve profesyonel kadrosuyla son teknoloji ile yenilikçi çalışmalar ile  bir çok hastaya hizmet vererek ülkemiz genelinde lider konumunu korumaktadır. 

diasurg.com ile şeker hastalığı ve obezitenin yanı sıra gastrik bypass ameliyatı ve duodenal gibi sağlık sorunlarınıza ilişkin  değerlendirmelere, bilgiler ve tedavi süreci hakkında gerekli bilgileri edinebilmek için www.diasurg.com adresimizden güncel bilgilere erişebilirsiniz. 


Randevu İçin

532 769 99 19
212 215 55 33


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.