-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

Ads1

» » » Acemi Asker

ads
ads
Acemi askere başçavuşu nizamiye kapısında nöbet tutmasını emreder ve 'Albay teftişe gelecek, bana haber ver' der.
Aradan yarım saat geçer.Başçavuş elinde sopayla askerin yanına gelir 'gelen giden varmı asker' diye sorar.
Askerde 'yok komutanım' der.
Bu olay 3-4 defa tekrarlanır. Bir müddet sonra kapıda bir jip durur içinden inen kişiye asker hemen silahını doğrultarak sorar:'dur kimsin?'
İnen şahıs:'ben albayım' der.
Askerde:'seni başçavuş görmesin.Elinde sopayla deminden beri seni bekliyor ananı s****cek' demiş....

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.