-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Bir Küçük Eylül Meselesi

ads
ads

Bir Küçük Eylül Meselesi Filmi


Vizyon Tarihi 14 Şubat 2014
Yönetmen: Kerem Deren
Oyuncular: Farah Zeynep Abdullah, Engin Akyürek
Tür Romantik
Ülke Türkiye

Bir Küçük Eylül Meselesi Filminin özeti:


ilkgüz yaz tatili için Çanakkale'ye ilişkin ve şarapçılığı ile şöhretli Bozcaada'ya gider. tekin ise yıllardır burada yaşayan cezire sakinlerinden biridir. ilkgüz ile tekin yolları tesadüfler üstüne kesişecek ve ikisi de on paralık beklemedikleri bir zamanda aşka tutulacaktır. Yapımcılığını kamer Yapım'ın üstlendiği aşk filminin başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve ingin Akyürek paylaşırken, yönetmen ve senaryocu ise soyluluk Deren...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.