-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Blu Life Pro Android Telefon

ads
ads
Zamanla Android telefon üreten firmalar hızla çoğalmaktadır. Akıllı telefon üretimini yapan 80 - 90'dan fazla üretici firma bulunmaktadır. Ancak her ne kadar android telefon üretimini yapan firmalar çok olsada Türkiye'de satışa sunan firma azdır.


adnroid


Blu Products firmasının düzenlediği  bir etkinlik ile Blu Life Pro adlı yeni  akıllı telefonunu resmi olarak tanıttı.  Bu model  Blu Life Pro şüphesiz  en makul  fiyat ve  performans odaklı telefonlardan  birisi olacağı aşikardır..

5-inç çapında  720 x 1280 piksel çözünürlüğe sahip  HD ekranı bünyesinde barındıran cihaz  1.5 GHz hızı ile  çalışan 4  çekirdekli Cortex-A7 tabanlı MediaTek MT6589T işlemcisinden güç almaktadır.. PowerVR SGX544 grafik birimine sahip  olduğu açıklanan bu telefon  RAM miktarı ise 1 GB olarak tanıtımında açıklanmıştır.


147×72.1×6.9 mm genişliklerinde  Blu Life Pro, 158 gr haifiliğinde. Blu Life Pro’da 12 MP çözünürlükte BSI sensöre, LED flaşa ile  arka kısım  kamera ve 5 MP çözünürlüğünde ön kısım kameraya yer verilmiş. bu Arka kamera ile Full HD çözünürlükte 30 fps video çekimi yapılabilmektedir. Yeni akıllı Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemini kullanmaktadır. Wi-Fİ, GPS, Bluetooth 4.0, FM radyo gibi özellikleri ilede ilgi çekiyor. model  16 GB dahili hafızası ile yüksek performans sunuyor.  MicroSD kart desteğine de sahip olan bu telefon  2.500 mAh büyüklüğünde lityum ion batarya bulunmaktadır.

Blu Life Pro fiyatı ise 299 $ olarak belirtilmiştir.  Blu Life Pro adlı android telefonun Türkiye  pazarında ne  zaman satılacağı veya ülkemiz pazarında yer alıp almayacağı hakkında net bir bilgi verilmemiştir. İlerleyen günlerde açıklığa kavuşacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Blue Life Play, yani yerli markasıyla GM Discovery telefonunu kullanıyorum ve çok da memnunum. Bu telefonun fiyatı da hemen hemen de o civarlarda olacaktır diye inanıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Neden ülkemizde az firma var biraz daha çoğalsa rekabet yayılsa da bizyararlansak bu işten hemde akıllı telefonun en pahalı ve en çok tüketilen ülkesi olmamıza rağmen firmalar az

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.