-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Cupcake Tarifi

ads
ads
yemek
Uzun ve yorgun bir iş gününün ardından eve gelen çalışan bayanlar için, misafir ağırlamak kadar sıkıntılı bir işi olamaz. İş yorgunluğu ve stresi bir taraftan, misafire hazırlanacak ikramların zahmetli ve emek isteyen yiyecekler olması bir taraftan sıkıştırıp duracaktır.

Sizi bu sıkıntıdan kurtaracak aperitiflerin başında cupcake gelmektedir. Yapım bakımından kolay olması ve çok fazla enerji tüketimine gerek bırakmaması, bayanlar arasında tercih edilmesinin ana nedeni. Bu kadar basit olan cupcake yapımı, lezzet bakımından bir o kadarda güzeldir. Çocuklarında vazgeçilmezleri arasında olan bu kek çeşidi, günlük atıştırmalıklar arasında tercih edilmektedir. Misafir ikramlarının da can damarı konumundadır. Çayın yanında çıkartılabilecek kek çeşitlerindendir. Ayrıca şehir dışında okuyan öğrenciler tarafından da kolaylıkla yapılabilir. Çünkü yapımı çok kolaydır. Gerekli malzemeleri temin etmek için uğraşmanız gerekmiyor. Herhangi bir alış veriş merkezinden tüm malzemelerini temin edebilirsiniz. Farkı cupcake tarifi için yapmanız gereken değişik bir şey yok. Tüm tarifler aynı, tüm kekler aynı. Tek değişik olan kısım içerisine konan harç. Bu harcı dilediğiniz meyve ile değiştirebilirsiniz.

Sizin için basit bir atıştırmalığın dışında bir konumda olacak cupcake, hayatınıza yeni bir lezzetin girmesini sağlayacaktır. Acil durumlar için değil, sizin için gerçekten önemli misafirlerinize bile ikram edeceğiniz bir durum hasıl olacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.