-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Frankenstein:Ölümsüzlerin Savaşı

ads
ads

Frankenstein Ölümsüzlerin Savaşı Filmi


Vizyon Tarihi
24 Ocak 2014
Yönetmen:
Stuart Beattie
Oyuncular:
Aaron Eckhart, Miranda Otto, Bill Nighy
Tür
Korku , Gerilim
Ülke
ABD , Avustralya

Frankenstein Ölümsüzlerin Savaşı Filminin özeti:


Tarihin en apayrı karakterlerinden biri olan Frankenstein'ın üzerinde çekilen onlarca filmden sonra yepyeni bir hikayeye odaklanan I Frankenstein, Dr. Victor Frankenstein'ın kendi elleriyle yarattığı canavarının hikayesini ele alıyor. Yaratıcısının soyadını alıp yola sâdır Adam, antik bir şehirde iki olumsuz boy arasında yaşanan bir savaşa sürükleniyor. Bu sıkıntı ve vahşi kentte süregelen güçlü savaşın sıradışı yanı ise iki tarafın da menfi varlıklardan oluşması oluyor.
Orijinali Mary Shelley aracılığıyla Frankenstein or the çağcıl Prometheus ismiyle 1818 yılında yayınlanan hikaye, 1910 yılında ilk sefer sinemaya uyarlandığından bu yana türlü örnekleriyle parafin perdede canlandı. Bu son uyarlamanın direktör koltuğunda Karayip Korsanları: kötü İnci'nin Laneti ve Avustralya filmlerinin senaryolarını yazan Stuart Beattie bulunuyor....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.