-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Geçmiş

ads
ads

Geçmiş Filmi


Vizyon Tarihi 31 Ocak 2014 (2 saat 10dk)
Yönetmen: Asghar Farhadi
Oyuncular: Bérénice Bejo, Tahar Rahim, Ali Mosaffa
Tür Dram
Ülke Fransa

Geçmiş Filminin özeti:


4 salname ayrılıktan sonra , karısı Marie'nin çağırması üzerinde Ahmad Tahran'dan Paris'e sonuç döner, geliş amacı metrukiyet davasıyla dayalı belgeleri tamamlamaktır. kesik süreliğine yaptığı bu görüşme esnasında ezelî eşi Marie'nin kızı Lucie'yle son nokta sıkıntılı ilişkisinin farkına varır. Bu duruma yurt koyarak revize etmek için üstelik harcamaya karar veren Ahmad'in uğraşları , müzelik ve kuytuda kalık bir sırrın ortaya çıkmasıyla sonuçlanacaktır. temel rollerinin Bérénice Bejo, Tahar Rahim, Ali Mosaffa tarafından paylaşıldığı filmin yönetmenliğini Asghar Farhadi yapmış....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.