-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları

ads
ads

Hobbit Smaug'un Çorak Toprakları The Hobbit The Desolation of Smaug

Hobbit 2 Filmi


Vizyon Tarihi: 13 Aralık 2013
Yapımı :
2013 - ABD , YeniZelanda
Tür : Fantastik , Macera
Yönetmen : Peter Jackson
Oyuncular : Martin Freeman , Richard Armitage , Ian McKellen , Cate Blanchett , Evangeline Lilly
Senaryo : Fran Walsh , Philippa Boyens
Yapımcı : Peter Jackson , Fran Walsh
Diğer Adı : Hobbit 2

Hobbit 2 Filminin özeti:


Hobbit üçlemesinin ilk filmi olan Hobbit: beklenmedik Yolculuk'un devam filmi olan prodüksiyon Misty Dağları'ndan başarıyla geçen Thorin ve beraberindekilerin Mirkwood ormanındaki kızgın maceralarına odaklanıyor. Yanlarında sihirbaz Gandalf olmadan ormanı cereyan etmek zorunda olan Hobbitler insanların yaşadığı bölgeye ulaştığında Bilbo Baggins'in cücelerle olan anlaşması da son bulacak. bir Dağ'a gelmek zorunda olan kadro mehabetli ejderha Smaug'un saklandığı inine revan hafi kapı'yı bulabilecekler mi? pekâlâ güneye sağlıklı pinhan bir vazife peşinde olduğunu kail Gandalf nerede?
Peter Jackson'ın yönetmenliğindeki filmin uyarlama senaryosu ise Jackson'ın yanı teselsül yine Fran Walsh, Philippa Boyens ve Guillermo del Toro'dan oluşan ekibe emanet....

Martin Freeman, Ian McKellen (Gandalf), Andy Serkis (Gollum), Richard Armitage (Thorin Meşekalkan), Lee Pace, Hugo Weaving, Elijah Wood ve Cate Blanchett yeniden karşımıza çıkma isimler....



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.