-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Karlar Ülkesi

ads
ads

Karlar Ülkesi Filmi


Vizyon Tarihi
17 Ocak 2014 (1 saat 42dk)
Yönetmen:
Chris Buck, Jennifer Lee
Oyuncular:
Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff
Tür
Animasyon , Macera
Ülke
ABD

Karlar Ülkesi Filminin özeti:


Krallık, Karlar Kraliçesi (Snow Queen)'nin laneti sonrasında ebediyen sürecek bir şita mevsimine mahkum edilmiştir. Bu krallıkta yaşamakta olan maceracı ve yeğin kalpli Anna, Karlar Kraliçesi'ni bulup laneti sona erdirmesini sağlayarak, şehrinde canlı insanları sabık şiddetli günlerine döndürmeye hüküm verir. masalsı bir yolculuğu çıkan Anna'nın kere arkadaşı ise mahir bir dağcı olan Kristoff'tur. Başarıya ulaşmaları için Karlar Kraliçesi'ni görüp tanıyabilmeleri gerekmektedir. görünürde kolay olan bu plan, izbe dağdaki sefer ilerledikçe zorlaşmaya başlar. Mitolojik mahlukat ve ürkütücü büyüler eşliğinde süren yolculuğun her dönemecinde ayrı bir tehlike ortaya çıkar. Yolculuğun gerçek çetin yanı ise zamanla yarışıyor oldukları gerçeğidir...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.