-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Köfte Yağmuru 2

ads
ads

Köfte Yağmuru 2 Filmi


Vizyon Tarihi 24 Ocak 2014 (1 saat 35dk)
Yönetmen: Cody Cameron, Kris Pearn
Oyuncular: Bill Hader, Anna Faris, Benjamin Bratt .
Tür Animasyon , Komedi , Aile
Ülke ABD

Köfte Yağmuru 2 Filminin özeti:


2009 yılının son ayında sinemaseverlerle mülaki ilk film köfte Yağmur'unda başrol yaratıcı Flint Lockwood, bildiğimiz yayılma gıda maddesine dönüştürebilen bir otomobil icat etmişti. Flint’in yegane arzusu insanları kıvançlı etmekken, işler biranda kontrolden çıkmıştı. Sonuçta Flint habip makinesini maalesef imha kılmak zorunda kalmıştı....

Devam filmindeyse Flint, çıktı çalışmadığına inandığı icadının bir fonksiyon bozukluğundan dolayı halen çalıştığını öğrenir. kuvvetli evrimsel bir hataya neden olmuştur! Flint ve arkadaşları bu kez dünyayı, makinesinin ortaya çıkarttığı yiyecek-hayvan karışımı, mutant yaratıklardan kurtarmak zorundadır! Filmin yönetmenliği Cody Cameron ve Kris Pearn ikilisinde....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.