-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Omegle.com.tr ile omegle ‘ye türkçe bağlanın..!

ads
ads
Omegle herkesin bildiği gibi sıradışı bir kameralı sohbet uygulaması olup, diğer yazılı chat sistemlerinden farklı rastgele olarak dünyanın dört bir tarafından giren insanları rulet tarzı kameralı ve sesli olarak buluşturan bir chat uygulamasıdır.
Omegle.com.tr ise Omegle Türkiye versiyonu, Omegle Türkçe sohbet hizmeti veren bir Türk Omegle uygulamasıdır.Omegle ‘nin dünyanın bir çok yanında kullanıcısı vardır, bunun yanında Omegle Türkiye kullanıcısıda hiç azımsanacak kadar az değildir.Omegle ‘te türk kullanıcıları geneldeOmegla diye aratıp girmektedir.Omegle fan sayfası olarak Omegle.com.tr sitesinde Türkçe omegle sohbet yapabilir, Türkiye ‘den ve dünyanın dört bir yanından giren kullanıcılarla kameralı ve sesli sohbet yapabilir, komik şakalarla eğlenip, yeteneklerinizle insanları şaşırtıp internet fenomeni de olabilirsiniz.Omegle.com.tr sitesinde bunların yanında, güncel haberler, biyografiler, kadınca ve sağlık bilgilerinede ulaşabilirsiniz.
makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.