-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sağ Salim 2 26 Aralık'ta Sinemalarda!

ads
ads
sinema
İlk film vizyonlara sessiz sedasız girmiş ve aynı şekilde herhangi bir sükse yaratamadan sinemaya veda etmişti. Gişede yapımcısını zarar uğratsa da internet ortamında sinemada başaramadığı patlamayı gerçekleştirmiş, 5 milyondan fazla kişi tarafından izlenerek bir anda fenomen haline gelmiş bir filmdir. Hobbit 2 izle

İnternet ortamındaki bu talebin sonucu olarak yapımcı Ersoy Güler filmin ikincisinin de çekimine başlamış ve film önümüzdeki günlerde vizyona girecektir. İlk filmde başına gelmeyenin kalmadığı Salim öldürdüğü insanlar yüzünden yurt dışına kaçmak niyetindedir fakat işler umduğu gibi gitmeyecektir. Kaçması için kendisine yardım edecek birilerini bulan Salim tam yurt dışına kaçacakken ilk filmde olduğu gibi gene birisini öldürür ve komedi dolu macera tekrardan başlar.Hükümet Kadın 2 Full izle İlk film daha çok internet ortamında izlenmiş olup bu sefer çok daha ses getirecek şekilde vizyona girmeye hazırlanıyor.

Peki Sağ Salim 2 filmi de bir önceki film ile aynı kaderi mi paylaşacak yoksa bu sefer beklentilere cevap vererek film ekibinin yüzünü güldürmeyi başarabilecek mi ? Bunun cevabını çok yakında alacağız. Sağ Salim 2 izle

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.