-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Sevgi Taşı

ads
ads

Sevgi Taşı Filmi


Vizyon Tarihi
15 Kasım 2013
Yönetmen:
Ahmet Hoşsöyler
Oyuncular:
Gökhan Mumcu, Zelal Dere, Mehmet Ulay
Tür
Dram
Ülke
Türkiye

Sevgi Taşı Filminin özeti:


Mehmet, annesinin anlattığı bir masalda güzeşte sevgi Taşı'nın gücüne ve büyüsüne inanmakta ve her yerde onu aramaktadır. Masalda, sevgi Taşı'nın Hz. Süleyman'a ilişik olduğu ve çeşitli maraza ve acılara ilaç olması için surların arasına saklandığı anlatılagelmektedir. Mehmet'in tek dileği şahit olduğu olumsuzlukları bu taş sebebiyle sona erdirmektir. mavera yandan tarım fakültesini başarıyla tüketici Dicle, Diyarbakır'ın Eğil ilçesine atanır. altı çocuklu bir ailenin kızı olan ve ailesiyle bile bu tarihi surların içerisinde yaşayan jön elkızı rast eseri melik isimli jön bir adamla tanışır. Hakan, tababet eğitimini tamamlayıp Diyarbakır'da ilk görevine atanan, Eskişehirli yüklü bir ailenin oğludur. Aralarında kısaltarak müddet içerisinde bir temas başlar ve muta nikâhı kararına hile ilerler. ancak Dicle'yi istemeye geldikleri geceleyin olaylar on paralık bile beklemedikleri şekilde gelişir... Çekimleri Diyarbakır'da gerçekleşen film Dicle ve Mehmet'in hikayesine paralel olarak çeşitli karakterlerin ümit öykülerini işliyor....Sinema


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.