-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sitenizin Hiti İçin Sosyal Medya

ads
ads
Siteler eskisi gibi sadece hobi amaçlı işlemler sunan şeyler değil. Artık çok daha detaylı ve ticari amaçlarla kullanılmaktalar. Bu nedenle siteler üzerine sosyal medya oldukça etkili. Siteler büyük emek ürünleri ve sürekli olarak bir uygulama içerisinde yer almaktalar. Her gün güncellenmekteler. Ancak bu şekilde size ulaşan kişilerin sayısı siteyi bakmış beğenmiş kişilerden ibaret olacaktır. Ancak sosyal medya ile bu çok daha güzel bir hal alabilir. Sitenizi oluşturdunuz ve artık geri kalan düzenli güncellemelerle sitenizi popüler bir durumda ve güncel bir halde ilerletmek. Ancak popülerlik işlemleri tamamladığınız anda gelmez.

Bu nedenle twitter hesabınız hangi siteyi açarsanız açın ilk olarak o siteye alacağınız sosyal medya desteği olacaktır. Şu şekilde düşünün ilk anda sitenizde hit yok ve siz bir yazıyı tag ile beraber paylaştığınızda bu tag sayesinde dahi o linke tıklayacak bir çok kişi vardır. İşte bu sitenizin hitini arttırmak için yapılan ilk adımdır. Ancak tag paylaşmak sürekli olarak sizin başında durup denetlemeniz gereken bir durumdur. Bunu yapmak istemiyorsanız sağlam bir takipçi kadronuz olmalı işte bu durumu kısa sürede oluşturmakta twitter takipçi satın alma gibi durumlarla mümkündür. Bir link paylaşıldığından 1000 kişi olan bir takipçi kadrosunun en az 200ü bu link ile ilgilenecek ve sürekli paylaşımlarda size yardımcı olacaktır. Sitenizin sabit bir kısım hiti bu sosyal medya ile sağlanabilecektir.

Ya da instagramda paylaştığınız konuların resimleri dikkat çekecek siteye insanların yönelmesini sağlayacaktır. Bu sayede çok daha hızlı bir şekilde yükselen siteniz size hit olarak dönüşün nakte çevrilmesi ve alınan reklamlarla desteklenmesi sonucunda başarılı bir ticari siteye sahip olmanız anlamına gelecektir. Ancak instagram takipçi satın alma desteği ile instagram üzerinden de başarılı bir şekilde hit çekmeniz mümkündür. Takipçi satın alma son derece başarılı bir yatırım olarak görülebilir. Size zamanla kazanacağınız bir çok olguyu hızlı bir şekilde veren bu uygulamalar sitenizin değerinin yükselmesinin ve size para kazandırmasının en önemli yolllarından olacaktır.makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.