-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Tarzan 3D

ads
ads

Tarzan 3D Filmi


Vizyon Tarihi 14 Şubat 2014 (1 saat 34dk)
Yönetmen: Reinhard Klooss
Oyuncular: Kellan Lutz, Spencer Locke, Robert Capron devamı...
Tür Animasyon , Macera , Aile
Ülke Almanya

Tarzan 3D Filminin özeti:


Tarzan ve Jane Porter, Greystoke Energies adlı şirketin nadan kalpli sahibinin kurduğu bir leşker ile için karşıya gelirler. üstelik bu insan şirketi, Tarzan'ın ailesi bir tayyare kazası sonucu ölünce onların elinden almıştır....

Yönetmenliğini Reinhard Klooss'un üstlendiği film klasik Tarzan öyküsünü yeni baştan kurgulayarak bir eş filmi çerçevesinde ve animasyon türünde beyazperdeye taşıyor. 3D çekilen filmin kadrosunda ise Kellan Lutz, Spencer Locke, Robert Capron ve Jaime Ray Newman üzere isimleri vermek mümkün......Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.