-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » 2014 Slip-On Ayakkabı Modelleri

ads
ads
Bayanlar ayakkabı modellerinde her zaman şıklık ve buna bağlı olarak da değişik tasarımları da bulmak isterler. Ayakkabı olarak bu yıl 2014 Slip-On Modelleri ön plana çıkarak, kış aylarına da gerçekten iyi bir yansıma yapmaktadırlar.

2014 Slip-On Ayakkabı Modası, kış aylarında desen olarak kalın bir şekle sahip olduğu içinde, giyim bakımından ayakları saran ve üşütmeyen bir tasarıma sahiptir. Ayakkabı modellerine gerçekten farklı bir ışık tutan ve bununla beraber tarz olarak da modaya tam uygunluk katan bu model, bayanlar için harika moda olmaktadır. Moda konusunda ayakkabı modellerine olan bu tutku, artık bu yıl bu modellerle daha çok ileri seviyeye giden tasarıma ulaşmaktadır.

moda


Slip-On Ayakkabı Modelleri, kısa olması sayesinde dar paça pantolonlarla güzel bir uyum içinde ortaya çıkmaktadır. Slip modeli Avrupa tarzından olan ve tam olarak modernliği yansıtan güzel desenlerde olması, bayanları mükemmele doğru uzandıran bir tarzdadır. Model olarak son zamanların gerçekçi ayakkabı modelleri, kış aylarında tamamen yansıtılmış olacaktır. Bu modellerle daha gerçekçi olacaksınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Vans zamanında bu tarzın ekmeğini çok yedi hâlâ yemektedir. Ama gerçekten güzel bir moda.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.