-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Android Market - Android Oyunları

ads
ads
Android Market - Android Oyunları


Geçmişten günümüze bakıldığında yazılım dünyasının nasıl da hızlı bir şekilde değiştiğini görebilirsiniz. Artık bilgisayar başında zaman geçiren bir nesil kalmamıştır. Çünkü android işletim sistemlerinin gelişmesiyle birlikte üretilen akıllı telefonlar başında saatler geçmektedir. Bu telefonların en güzel yanı istediğiniz her an android oyun veya android uygulamaları android market sitelerinden temin edebilmeniz. Aynı zamanda şarj sürelerini de düşünürseniz oldukça akıllıca bir tercihtir.



Sesli ve görüntülü android navigasyon uygulaması ile de kullanıcı dostu olmaya devam etmektedir. Bu kadar uygulama ve oyunların sunulduğu birçok internet sitesi mevcuttur. Bu sitelerden en kalitelisine ulaşmak için makalemizde android market yazan mavi renkli tıklamanız yeterli olacaktır.



Android Market - Android Oyunları


Aynı zamanda android bir işletim sistemidir. Linux işletim sisteminin alt yapısı ile çalışmakta olup, güvenlik açısından biçilmiş kaftandır. Gün geçtikçe de ciddi sayıda kullanıcı ile buluşmaktadır. Ne gariptir ki kendisine rakip niteliğinde bir sistem gözükmemektedir. Bundan dolayı piyasa kendi içinde rekabet ortamı kazanmıştır. Birçok yazılımcı bu alanda kendini uzmanlaştırmaya başlamıştır. Yazdıkları oyun ya da uygulamalar ile geçimlerini sağlamaktadır. Açık kaynak kodlu olması da kullanıcılar tarafından tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden biridir. İnternet üzerinden baktığınızda birden çok güncellemesi olduğunu göreceksinizdir. Her geçen gün güncellenerek kullanıcı dostu olma yolunda ilerlemektedir.



Android market sitelerinde ücretli ve ücretsiz birden fazla oyun ve uygulama mevcuttur. Ücretli olanların ise ücretleri genel olarak uygun durumdadır. Sonuçta bu tarz sitelerinde kurumlardan çok şahısların yazdığı oyun ve uygulamalar mevcut olduğundan fiyatları cazip haldedir. Bizim bugün size tanıttığım sitede ise hiç bir uygulama ücretli değildir. Ücretli ve ücretsiz tüm uygulamalar ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunulmuştur. Bu fırsattan faydalanmak için mavi renkli 3 yazıdann birr tanesine tıklamanız yeterlidir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Google tüm hizmetlerinde olduğu gibi android de de sınır tanımıyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.