-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Günümüzde TV Yayıncılığı

ads
ads
Günümüzde özellikle sadece uydu yayını ve ücretli yayın yapan bazı tv kanallarının uyguladıkları politika arasında; internet ağı üzerinden ücretsiz yayın yapmak da vardır. Bu bağlamda da yine bu ücretsiz yayınlarının ilgili kişilerin seyir keyfine uzandırmak amacı ile; farklı tv yayını yapan sitelere de yayın ulaştırabilmektedirler. Bahsi geçen tv kanalları arasında olan 24 tv izle ve planet pembe izle mek için www.ecanlitvizle.gen.tr sitemizi kullanabilirsiniz. Yine tamamen ücretsiz, sınırsız ve kesintisiz yayın anlayışı ile çalışan online canlı tv izleme sitemizde; örneği verilen tv lerin yayınlarına canlı olarak erişebilirsiniz. Özellikle popüler dizilerinin tekrarını ve yeni bölümlerini yayınlayan ve takipçileri dünya genelinde hızla büyüyen 24 tv ve pembe dizi kuşağı ile ekranlarda yayın hayatını sürdüren planet pembe adlı ulusal kanallarımızın yayınlarına sitemiz aracılığı ile canlı olarak erişebilirsiniz.

tv



Gerekli kanunlar ve kurallar çerçevesinde yayın hayatın başlayan ve günden güne hayran kitlesini artıran sitemiz aracılığı daha pek çok tv kanalının ve radyo kanalının anlık canlı yayınlarına ücretsiz ve sınırsız olarak erişim imkânı sağlayabilirsiniz. Ve bu imkânlara da istediğiniz yerden erişebilmenin tadına varabilirsiniz. Sadece evinizdeki tv ekranına bağlı kalmadan özgürce istediğiniz yerden istediğiniz anda tv izleme keyfine varabilmek için sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Siz de günlük binlerce anlık online izleyici kitlesi olan sitemizi tıklayın ve canlı tv izlemenin keyfine varın. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.